Meer resultaten voor genotrim

genotrim
 
GenoTrim DNA afslankpil Salusi.nl.
Dieetsoort Afslankpil op basis van DNA. Aantal calorieën per dag N.v.t. geen sprake van caloriebeperking. Calorisch stabiel 2000 2500 kcal. Caloriebeperkend 1500 2000 kcal. Caloriearm 1000 1500 kcal. GenoTrim DNA afslankpil In het kort. GenoTrim is een pil / capsule van de Amerikaanse supplementenfabrikant Salugen. De pil zou worden samengesteld op basis van iemands DNA. Wellicht doet de term DNA-pil anders vermoeden maar GenoTrim is dus geen pil die DNA bevat. DNA wordt verkregen uit het wangslijmvlies van de cliënt en op basis van dit DNA wordt een op de individu afgestemde pil samengesteld.
Genotrim afslankpillen Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Login met social media. Inloggen Log mij automatisch in bij ieder bezoek. Ervaring met voeding of zaken rondom dit onderwerp? Geef hier jouw mening. 43 berichten 1 2 3. 28 dec 2005 1723. Zou misschien beter op het geneesmiddelenforum thuishoren maar aangezien de afslankdiscussie hier het meest aan de gang is gaf dit de doorslag om het onder voeding te plaatsen. Amerika en europa kunnen kennis maken met een nieuwe primeur voor mensen die snel hun ideale gewicht willen krijgen. Namelijk de DNA pil.
genotrim salugen.
We appreciate the attention given by The Telegraph De Telegraaf to our new product GenoTrim. GenoTrim is the world's first DNA-customized nutritional solution for body recomposition. I would like to address three-common misconceptions from the story. First GenoTrim is not a pharmaceutical thus it does not require approval. Food and Drug Administration. Nutritional supplements are not. governed by the U.S. Food Drug and Cosmetics Act or the Hatch-Waxman Act. They are governed by DSHEA. I regret any exaggeration by a reporter to. Second the story and subsequent discussions have suggested that Ms.
Primeur in Nederland voor omstreden afslankpil TROUW.
Zij kunnen binnenkort beginnen met een afslankkuur die is gebaseerd op hun DNA. Nederland is het eerste land waar de omstreden DNA-pil GenoTrim verkrijgbaar is. Dat meldt de Amerikaanse fabrikant Salugen donderdag. Mensen die willen afvallen met GenoTrim wordt gevraagd een test te doen. Ze moeten bij zichzelf wangslijm afnemen en dat naar de producent sturen. In een laboratorium in de Verenigde Staten wordt volgens Salugen een analyse gemaakt van het DNA. Vervolgens worden persoonlijke pillen gemaakt op basis van onder meer de stofwisseling. De test kost 325 euro. De kuur kost honderd euro per maand.
GenoTrim de DNA dieetpil van Salugen wonderafslankmiddel of geldverspilling?
Als je de pillen hebt aangeschaft laat dan een reactie achter of neem contact op via het nieuwsformulier. Ik ben zeer benieuwd naar de resultaten. Meer informatie over GenoTrim. GenoTrim DNA Customized Nutricional Solutions. Andere websites over GenoTrim. MSN Groups GenoTrim DNA Afslankpil. Gezond afvallen met Happy Weight. Loze termen op het etiket zetten consument op het. Onderzoek Friesland en Limburg dik bezaaid met. WHO komt met nieuwe richtlijnen over vrije suikers.
DNA pil of Genotrim Dieet Ervaringen Forum.
Home Dieet Categorie Pillen Capsules Poeders en Druppels DNA pil of Genotrim. Pillen Capsules Poeders en Druppels. DNA pil of Genotrim. De DNA pil ganotrim maakt het mogelijk om na al het feesten snel alle overtollige kilos kwijt te raken. Het gaat om een spraakmakend wondermiddel de DNA-pil. Op basis van je DNA kan er een persoonlijke afslankpil gefabriceerd worden. De Amerikaanse fabrikant Salugen brengt het product op de markt. Volgens de Nederlandse vertegenwoordiger van Salugen gaat het niet om een geneesmiddel maar om een voedingssupplement zonder schadelijke stoffen.
Twijfels over DNA-afslankpil Genotrim.
De Wageningse nutrigenomicus Michael Müller zit komende zaterdag in de uitzending van het consumentenprogramma Kassa. De hoogleraar zal een kritische noot kraken over het afslanksupplement Genotrim. Volgens de producent zou Genotrim precies de stoffen bevatten die je op basis van je genen nodig hebt om sneller vet te verliezen. Het rommelt rond het met veel tam-tam gelanceerde Genotrim. De Vereniging tegen Kwakzalverij spreekt van wetenschappelijke fraude kwakzalverij.nl 31 dec 2005 en bekritiseert in een uitzending van De Leugen Regeert omroep.nl 13-1-2006 de rol van De Telegraaf daarin. De krant lanceerde de pil in een juichend stuk waarin de claims van de fabrikant kritiekloos werden overgenomen zonder dat de journalist zelf op onderzoek uit ging.
De DNA pil voor afvallen tijd voor enige nuance Vereniging tegen de Kwakzalverij.
Vlak voor de kerst kwam De Telegraaf op de voorpagina met een opmerkelijk bericht Kilo's snel kwijt met DNA-pillen. Het Amerikaanse bedrijf Salugen komt binnenkort met de Genotrim pil op de markt die via het internet verkocht zal worden. Iedere klant krijgt zijn eigen unieke pillen geproduceerd op basis van zijn eigen DNA. De ontwikkeling van de pil door de Amerikaanse professor Kenneth Blum heeft zo'n 30 miljoen dollar gekost. Blum is de ontdekker van het alcoholisme gen en als neuropsychofarmacoloog verbonden aan de Universiteit van Texas. Zijn onderzoek concentreert zich op de biologische achtergrond van verslaving. In 1990 claimde hij een gendefect te hebben gevonden dat verantwoordelijk is voor alcoholisme.

Contacteer ons